Scenoje pasirodys „The Ball and Chain“ vokalistė, airių kilmės dainininkė Erica Jennings, viena geriausių operos solisčių Ieva Prudnikovaitė, garsi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė bei džiazo atlikėja Evelina Sašenko. Renginyje taip pat sutiko dalyvauti dainininkė Vaida Genytė, šiuo metu projekto repeticijas derinanti su treniruotėmis ledo šou projekte.

Ilgą laiką nedalyvavusi projektuose V. Genytė į viešumą grįžo su trenksmu. „Manau, kad taip būna pas daugelį – ramus periodas, o tada daug intensyvesnis. Repeticijos ledo projektui atima labai daug laiko. Kiekvieną dieną repetuoju mažiausiai keturias valandas. Būna, kad repetuoju ir visas septynias valandas. Kol kas mėlynių nedaug, labai saugausi. Nepasakyčiau, kad kristų svoris, labiau auga raumenys. Repetuojant norisi daugiau valgyti“, - DELFI kalbėjo žinoma dainininkė.

Dainininkė pasakojo, kad kol kas nematyti tarp ledo dalyvių favoritų. „Žinoma, yra kas išsiveržę į priekį. Turiu jas pasivyti. Esu patenkinta tuo, kaip man sekasi. Aš visada einu į projektus tada, kai to noriu. Tikrai neinu bet kur. Daug kas galvoja, kaip mane prikalbino į šį projektą. Jau nuo rugsėjo mėnesio svarsčiau, ar dalyvauti. Pagalvojau, kad bus labai įdomu, nes šokame, dainuojame visi, o ant ledo čiuožti nemoka niekas. Tai mistika – žmogus ant ledo. Išsilaikyti ant ledo yra labai sudėtinga, o ant jo šokti dar sunkiau. Tačiau tai labai gražu. Šio sporto grožis atperka treniruočių nuovargį. Man čiuožti labiau patinka, nei šokti“, - DELFI kalbėjo V. Genytė.

Nors moters diena labai užimta, tačiau ji negalėjo atsisakyti sudalyvauti „Enya Christmas Show 2013“. „Šios dainininkės klausausi nuo 15 metų. Mane užbūrė Enya muzika. Kai sužinojau, kad esu kviečiama, labai apsidžiaugiau. Enya yra mano viena iš mėgstamiausių atlikėjų. Negalėjau atsisakyti šio pasiūlymo, man tai didelė garbė“, - kalbėjo V. Genytė.

Generalinės repeticijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)