„Diena prasidėjo nuostabiai. Rytas saulėtas, nuotaika nuostabi“, - DELFI portalui tikino pirmadienį 23-ąjį gimtadienį mininti V. Skaisgirė.

Žinoma jauna moteris prisipažino, kad iš ankstyvo ryto ją maloniai nustebino mylimojo staigmena. „Tačiau kas tai yra, tegu lieka mūsų šeimoje“, - šypsodamasi paslaptingai slapukavo ji.

V. Skaisgirę taip pat sveikino ir jos artimi draugai, bičiuliai ir netgi sūnelio Ato auklė, taip pat nustebinusi malonia staigmena.

Tiesa, Vaida pabrėžia, jog didžiausią gyvenimo dovaną ji jau gavo: „Paauglystėje gimtadieniai galbūt būdavo proga pabūti dėmesio centre. Tačiau motinystė mane labai pakeitė. Didžiausia dovana man, kurią gavau iš likimo - tai mano sūnelis. Todėl iš pat ryto aš paskambinau mamai padėkoti už tai, jog prieš 23 metus padovanojo man gyvybę.“

Beje, gimtadienį V. Skaisgirė pasitinka naujuose namuose. Visai neseniai Skaisgirių šeima iš sostinės senamiesčio persikėlė į kitą butą, taip pat esantį centre, tačiau šiek tiek atokiau nuo miesto šurmulio.

„Naujas butas - tikrai ne gimtadienio proga. Tai tiesiog malonus sutapimas. Auginti mažylį pačiame centre nebuvo patogu. Senamiestyje daug automobilių, nėra tinkamų vietų, kur su leliuku pasivaikščioti“, - pasakojo V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)