Skandalas kilo, kai vienoje laidoje Aušrinė Marija prasitarė, kad reguliariai skraido ilsėtis į Egiptą, kur turi butą ir jaunesnį draugą. Kovotoja už moterų teises ir laisves, taip pat homoseksualų teisių gynėja atvirai prabilo apie savo asmeninį gyvenimą.

Žinomai moteriai, visada drąsiai sakančiai savo nuomonę pačiais delikačiausiais gyvenimo ir lytiškumo klausimais, buvo suteikta galimybė pasireikšti TV3 laidoje ,,Žvaigždžių dešimtukas“, komentuojant temą ,,Garsios Lietuvos moterys, gerokai vyresnės už savo vyrus“, ir pasidalinti asmenine patirtim, pakalbėti apie Egipte gyvenantį jaunesnį draugą.

Nors dar neseniai pati prieš televizijos kameras kalbėjo apie tai, kad džiaugiasi savo aistringumu ir seksualumu, po sukelto ažiotažo visuomenėje duodama interviu TV3 laidai ,,Žvaigždžių dešimtukas“ Seimo narė pakeitė nuomonę. ,,Europoj apie tokius dalykus niekas nekalba, laidų iš to nedaro. Tik provinciali Lietuva vis dar smaguriauja seksu, nes 50 metų negalėjo apie tai kalbėti, tai dabar tiesiog maudosi tame“, – žurnalistei dėstė ponia Aušrinė Marija.

Laidoje buvo kalbama apie sunkią moterų dalią Egipte ir apie Lietuvos situaciją, kai neretai į santuokas, kur moteris yra vyresnė už vyrą, žiūrima su pašaipa. Tiesa, atviro pokalbio ir komentarų iš A. M. Pavilionienės tikėjęsi laidos kūrėjai nustebo, kai kovotoja už seksualinių mažumų teisę viešai skelbti savo seksualinę orientaciją pareiškė, kad jai yra šlykšti Lietuvos visuomenė, kuri domisi privačiu žmonių gyvenimu.

A. M. Pavilionienė, išgirdusi klausimą apie Žilviną Grigaitį ir jo vyresnę žmoną Elę Martin, susierzino. Ką į televizijos kameras pasakė žinoma moteris?

Interviu su Aušrine Marija apie meilę, atvirumą ir laisvę gyventi taip, kaip širdis geidžia, nepaisant jokių prietarų, laidoje ,,Žvaigždžių dešimtukas“ – pirmadienį, lapkričio 18 dieną, 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (452)