Taip, mes laukiam gandrų. Mes tikslingai „dirbome“ šiuo klausimu, tad jokio stebuklo nebuvo, kai sužinojome. Tai nebuvo mums naujiena. Labai laukiu, kada tapsiu tėčiu“, - DELFI kalbėjo R. Mackevičius.

Kaip DELFI rašė, R. Mackevičius vestuves su savo išrinktąja planavo švęsti pavasarį. Radijo laidų vedėjas pasakojo, kad nėštumas pakeitė jų planus ir pora žada susituokti šiemet. „Šie pasikeitimai įdomiausi mūsų tėvams. Aš esu prietaringas žmogus. Nenorėčiau atskleisti visų detalių apie būsimą tėvystę“, - kalbėjo „radistas“.

Pora susižadėjo praėjusių metų rugsėjo mėnesį. I. Ambrazaitė savo žiedo nuotrauką įdėjo į socialinį tinklapį „Facebook“.

„Nuo pirmojo pasimatymo, kai sutikau Rolandą, supratau, kad noriu būti su juo kiekvieną dieną, kiekvieną valandą, sekundę... kiekvieną dieną... Iki Rolando retai savo brangų laiką ir energiją skirdavau kokiam vaikinui. Rolandas labai mane myli, man reikėjo žmogaus, kuris į mane būtų panašus. Rolas kaip tik toks ir yra. Man pačiai sunku patikėti, kad jau prabėgo metai. Kiekviena diena buvo vis kitokia, kiekvieną dieną mūsų meilė darėsi stipresnė”, - DELFI apie savo sužadėtinį yra kalbėjusi Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)