Originalių idėjų nestokojantis Stano šįkart „Chorų karuose“ vadovaus senjorų chorui.

„Man svarbiausia yra neįkainojama gyvenimiška patirtis ir bendravimas, kurį patiriu dirbdamas su išskirtiniais žmonėmis. Todėl šįkart noriu suburti garbaus amžiaus žmonių chorą. Net neabejoju, kad tai bus pats šilčiausias ir nuoširdžiausias choras, - tikino būsimasis generolas. - Todėl kviečiu visus senjorus sekti informaciją apie atrankas ir prisijungti prie mano choro.“

DELFI portalui žinomas atlikėjas bei dainų kūrėjas pasakojo, kad svarbiausias atrankos kriterijus be dainavimo bus žmogaus charakterio savybės.

„Ieškosiu linksmų plaučių ir atlapaširdžių garbaus amžiaus žmonių, kurie nebijos padainuoti ne tik „Žemėj Lietuvos“, bet ir Egidijaus Dragūno dainų", - išdavė Stano.

Buvęs Panevėžio Pataisos namų moterų choro ir benamių choro generolas prisipažino, kad skirtingai nei kiti projekto dalyviai, pasibaigus televizijos projektui jis bendrų koncertų neorganizuodavo.

„Su Panevėžio moterimis pirmąjį koncertą galėčiau surengti nebent po 9 metų, kai išeitų pirmosios merginos. Su benamiais rengti koncertus taip pat sudėtinga, - tikino generolas. - Tačiau dedu visas viltis į būsimąjį senjorų chorą, su kuriuo galbūt galėsime turėti koncertų ir pasibaigus televizijos projektui. Aš neabejoju, kad tai bus pats jaunatviškiausias ir šiuolaikiškiausias choras iš visų kada buvusių.“

Naujienų portalas DELFI pirmasis paskelbė ir kitus būsimuosius „Chorų karų“ generolus. Savo kariauną taip pat jau renka Asta Pilypaitė, Urtė Šilagalytė ir Arnas Švilpauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)