Televizijos projektai žaviajai dainininkei nėra naujiena. Pernai ji dalyvavo šokių projekte „Šok su manimi“. Jos partneriu buvo šokėjas Ligitas Bernatavičius.

DELFI primena, kad 2011 metais Alytaus oranžiniam chorui vadovavo atlikėjas Justas Lapatinskas. Tą kartą finale dzūkų choras užėmė antrąją vietą, nusileidęs D. Beinarytės vadovaujamam Kauno Burgundiškam chorui.

Apie savo dalyvavimą projekte taip pat patvirtino ir būsimas Kėdainių choro generolas Arnas Švilpauskas. Kai kuriems televizijos žiūrovams pažįstamas iš TV laidos "24 valandos".

"Planai dideli, reikia tik dainuojančių. Pažadam, kad žodis provincija kalbant apie Kėdainius iš visos Lietuvos žmonių lūpų tiesiog pradings, - rašė A. Švilpauskas. - Belieka sulaukti balsingų ir gražių žmonių atrankoje."

„Chorų karai“ sugrįžta: pirmosios atrankos – Kaune

TV3 eteryje penktąjį kartą startuos didžiausio masto muzikinis projektas „Chorų karai“. Pilietiškumą ir patriotiškumą savo kraštui projekte skatins nauji chorai ir jų ypatingi generolai. Pirmoji projekto naujojo sezono atranka įvyks jau šį penktadienį, lapkričio 8-ąją, Kaune.

Kauno chorai net ketverius metus iš eilės šventė pergalę „Chorų karuose“, todėl naujiems generolams dalyvavimas projekte – rimtas iššūkis. Laikinosios sostinės dainingą kariauną šiemet formuos ir į pergalę ves vokalinis vyrų ansamblis „Quorum“. Visus, kurie trokšta ginti Kauno garbę didžiausio masto muzikiniame šou, generolai kviečia lapkričio 8 dieną 17.00 val. atvykti į klubą „Mojo Lounge“ (Putvinskio g. 50, Kaunas).

Ne visi iš vyriškos „Quorum“ kompanijos narių kilę iš Kauno, tačiau visi sutartinai tvirtina: Kaunas – puikus miestas. Būdami „Žalgirio“ gerbėjai, generolai sieks suburti krepšinio aistruolių chorą, taigi laukia dainingų šios komandos gerbėjų.

Beje, ketvirtajame „Chorų karų“ sezone balsingi „Quorum“ vyrai stovėjo už Panevėžio choro nugaros, intensyviai dirbo su šiuo choru, ruošė aranžuotes. Padedamas „Quorum“ narių ir Panevėžio kariaunos generolo Vytauto Matuzo, šis choras iškovojo antrąją vietą. Naujajame „Chorų karų“ sezone vyrai nusprendė patys tapti choro generolais. Kaip tik Kaune „Quorum“ turi gausiausią būrį gerbėjų, dauguma ansamblio koncertų įvyksta Kaune.

Šį pavasarį „Chorų karus“ pasižiūrėjo daugiau nei 2 milijonai žiūrovų. Tikėdamiesi sutraukti dar platesnę auditoriją dainingi lietuviai jau galanda muzikinius ginklus. Kurių miestų ar kraštų chorai susikaus didžiausio masto projekte, paaiškės jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)