„Kad jūs žaistumėte taip, kaip grojate!“ - dūsavo teisėja tapusi Mia. - Kodėl jūs visos lekiat paskui tą kamuolį? Bėkite prie vartų!“

Nors žinoma dainininkė prisipažino iki šiol niekada nesidomėjusi futbolu, draugystė su profesionaliu futbolininku Edgaru Jankausku vis dėlto išėjo naudą. Mia puikiai gaudėsi, kada sportininkams iškelti geltoną, kada raudoną kortelę.

Stadione įsismarkavus draugiškoms rungtynėms azartiškai nusiteikusios „Red Lips“ narės prieš būsimuosius Lietuvos čempionus vis dėlto bandė griebtis ir nesąžiningų veiksmų. 
"Red Lips" narė Elena Jurgaitytė

„Žalgiriečiams“ mušant 11 metrų baudinį, viena iš muzikančių ėmė ir pakėlė savo marškinėlius... O žaidimo pabaigoje visos merginos užpuolė ir užbučiavo vieną iš „Žalgirio“ futbolininkų, kuris tądien šventė savo 28-ąjį gimtadienį.

Beje, Mios grupės „Red Lips“ narė, buvusi Radži nuotaka Elena Jurgaitytė buvo viena aktyviausių ir entuziastingiausių komandos žaidėjų.

„Red Lips“ merginų komanda futbolo aikštelėje su „žalgiriečiais“ susitiko filmuodamiesi Vlados Musvydaitės laidoje “Sportuok su mumis“. Televizijos žiūrovai muzikančių ir futbolininkų dvikovos baigtį galės pamatyti jau kitą sekmadienį 8.30 val. per TV3.

Šio sekmadienio rytą 8.30 val. laidoje „Sportuok su mumis“ viešės broliai Kęstutis ir Gediminas Navickai badmintonininkas ir krepšininkas, kurie apsikeis rolėmis.
V. Musvydaitė su Kęstučiu ir Gediminu Navickais ("Sportuok su mumis" nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)