Tarp dalyvių buvo ir dainininkė Asta Pilypaitė. Pastaruoju metu retai viešuose renginiuose sutinkama atlikėja kaip visada spinduliavo pozityvumu ir žavėjo puikia nuotaika.

Sausio mėnesį 43-ąjį gimtadienį švęsianti žinoma moteris renginyje jaunosioms scenos kolegėms nenusileido ne tik ištverme, puikia sportine forma, bet ir dailiomis kūno linijomis.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

„Paprastai sportuoju treniruoklių salėje, tačiau sulaukus kvietimo išbandyti šią naujovę unikalių varžybų metu, smalsumas paėmė viršų. Iš tiesų, buvo labai įdomu: pratimai originalūs, atliekami su moderniu sporto inventoriumi, atmosfera uždeganti, o visa programa nuobodžiauti neleidžia nei sekundę“, - varžybų įspūdžiais dalinasi projekto „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė, renginyje apsilankiusi su scenos kolege Greta Lebedeva.

Varžybose dalyvavusios „Pinup girls“ merginos tvirtino, kad sudėtingiausia joms buvo išsirinkti pratimą, labiausiai atitinkantį jų fizines galimybes. „Iš pradžių, kai treneriai pademonstravo pratimus ir nurodė, kiek kartų juos reikės atlikti, sunerimom – jie pasirodė kiek sudėtingi. Laimei, varžybų metu juos atlikome lengvai ir pakankamai greitai. Buvo smagu jausti norą laimėti ir drauge su kitais komandos nariais siekti bendro tikslo“, - pasakoja Simona Nainė.

Varžybų pergalės laurus nuskynė greičiausiai pratimus įveikusi komanda „Laimėtojai“, kurios nariais buvo: Diana Labočevskė, Greta Lebedeva, Asta Pilypaitė, Andrius Kandelis ir Deividas Meškauskas. Ši komanda buvo paskelbta varžybų nugalėtoja ir apdovanota spindinčiais medaliais, kuriuos įteikė Lietuvos olimpiečiai Aleksandras Kazakevičius, Mindaugas Griškonis ir Ignas Navakauskas.

Apdovanoti buvo ir dar trys varžybų dalyviai, kuriuos renginio metu stebėjo ir vertino olimpiečių komisija. Jie įvardijo tris specialias nominacijas ir įteikė pergalės taures: „Grupės siela“ – Andriui Kandeliui, „Grupės ištvermė“ – Deividui Meškauskui, „Grupės greitis“ – Viktorijai Sutkutei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)