„Kadangi tapome savo idėjos įkaitais, nieko keisto, kad kartais jaučiame spaudimą iš šales. Ne bėda, žinoma, bet štai šį kartą palūžome ir nusprendėme vykti ten, kur mūsų žiūrovai, žmonės, kurie mus palaiko nuspręs. Savo „Facebook“ puslapyje atlikome apklausą. Ją, didele įvarčių persvara, laimėjo Australija. Sakyčiau, žaidimas vyko beveik į vienus vartus, tad štai ir atsakymas. Kitų metų pavasarį mes vyksime į AC/DC šalį. Kol kas laiko pasiruošimui yra pakankamai, bet maršrutą esame beveik susidėlioję, automobilį irgi nusižiūrėjom. Turėsime dar vieną nenuobodų mėnesį, apie kurį noriai pasakosim, o vėliau ir parodysim“, - sakė M. Starkus.

Kaip ir visų prieš tai vykusių kelionių metu, taip ir šįkart, karščiausias naujienas iš kelionės bei nuotykių dienoraščius pirmieji perskaityti galimybę turės portalo DELFI skaitytojai, o po to specialias laidas pamatys TV žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)