Pro kruopščiai kiekvieną detalę analizuojančių internautų akis šįsyk neprasprūdo Gintarės panašumas į pasauliui puikiai pažįstamą dainininkę Ke$hą. Kai kuriose nuotraukose G. Sabeckaitė itin panaši į garsenybę.

Paklausta, ar kada sulaukė tokių palyginimų, D. Songailos mylimoji tikino nežinanti dainininkės Ke$hos ir nė nenumananti, kaip ši atrodo.

„Tokios dainininkės nežinau. Mano nuotraukų yra daug, dauguma jų yra profesionalios, sukurta daug skirtingų stilių. Galbūt tai priklauso nuo rakurso. Esu girdėjusi, kad kai kuriose nuotraukose esu panaši į Gwen Steffani. Iš tiesų esu panaši į savo mamą. Ypač vizažistės man sako, kad pagrimuota primenu vieną ar kitą garsenybę, kai išryškina kokią juostelę ar lūpas, bet taip tikriausiai būna visiems. Natūralu, kad kai išryškini žmogaus grožį, jis tampa į ką nors panašus“, – DELFI kalbėjo G. Sabeckaitė ir pridūrė pažįstanti žmonių, kurie iš tiesų yra labai panašus į užsienio garsenybes ir dažnai sulaukia tokių pastebėjimų bei palyginimų.

„Tačiau kad man taip sakytų, labai retai būna“, – patikslino ji.

Ke$ha - DELFI nuotraukų galerijoje:

G. Sabeckaitė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)