Ne, tai nebuvo ašaros. Gal tiesiog akys buvo pavargusios, paraudusios. Ilgai teko laukti savo pasirodymo eilės“, – po trečiosios laidos filmavimo šypsojosi Austėja. Praėjusią savaitę TV3 muzikiniame projekte „Romeo ir Džiuljeta“ ji gavo pylos nuo komisijos pirmininko Kosto Smorigino. Jo teigimu, mergina scenoje atrodė kaip senutė. Aktorinį išsilavinimą turinti A. Lukaitė sulaukė pastabų ir iš baleto primarijaus Nerijaus Juškos, neva ši su savo šokio partneriu pernelyg kontroliavo judesių eiliškumą ir neatrodė tvirtai.

„Priimu visas pastabas, jos – tik į naudą. Darydami bet kokį dalyką mes įgauname patirties, minčių, idėjų, su kiekvienu nauju pasirodymu stiprėjame. Žinoma, kai įdedi daug darbo, norisi, kad tave įvertintų. Bet aš nesijaučiu blogai dėl to, kad komisija mane kritikuoja“, – sako Austėja.

Ji ketina ir toliau nuosekliai siekti Džiuljetos vaidmens, visą dėmesį skirdama pasirodymų kokybei. „Ir žavi, ir gąsdina tai, kad per labai trumpą laiką tenka parengti ir pateikti savo numerį. Išeini tarp masės dalyvių ir per tris minutes turi papasakoti istoriją. Bet džiugina tai, kad gali gauti Džiuljetos vaidmenį. Man šis personažas – labai artimas. Todėl ketinu ir toliau rodyti, ką galiu geriausia“, – sako jaunoji aktorė.

Pastaruoju metu ji taip pat filmuojasi TV3 naujame seriale „Moterų laimė“. Austėja pakviesta įkūnyti verslininko Laimio Vilimo (akt. Mindaugas Capas) sekretorę Vaivą. „Ji – statytinė, naivi kaimietukė, per kurią dėdė daro machinacijas“, – trumpai savo veikėją pristato A. Lukaitė. Serialo debiutantė į filmavimo aikštelę skuba iš pat ankstaus ryto – neretai pradeda darbą jau nuo aštuonių. „O iš teatro gastrolių kartais tenka grįžti ir 2-3 valandą nakties. Pamiegu kelias valandas ir skubu į filmavimą. Bet taip gyvena visi mano kolegos. Tai normalu. „Romeo ir Džiuljetos“ projekto dainų žodžius tenka mokytis ir kelyje“, – neslepia šou dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)