Atlikėjams koncertų scenarijų kuria žinomas choreografas ir režisierius Gytis Ivanauskas - „Muzikinio albumo koncepcija yra gamta, todėl mes pasirinkome šiam albumui pristatyti besikeičiančius keturis metų laikus. Tam naudosime įvairias technines priemones. Bus daug efektų, daug šviesų. Noriu Teatro areną paversti mažu pasakų nameliu.“

„Man iš esmės šitas albumas yra labai svarbus, todėl norėjosi, kad dalyvautų geri, gražūs, talentingi žmonės. O kadangi Gytis toks ir yra, man patinka jo požiūris ir priėjimas, tai aš labai dėkinga, kad tu esi mano komandoje” – Gyčiui Ivanauskui dėkojo Jazzu.

Pirmas naujojo albumo pristatymo koncertas įvyks lapkričio 8 dieną Vilniuje Teatro arenoje, lapkričio 13 d. Kultūros centre "Girstutis", naują programą pamatys kauniečiai. O lapkričio 15 d. Leon Somov & Jazzu pasirodys Klaipėdos Koncertų salėje."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)