Nors daug merginų gimtadienius švenčia draugų apsuptyje, o linksmybės dažnai persikelia į naktinį klubą, toks šventės scenarijus Gintarės nežavi. „Tokią šventę atidėsime, nelabai išeina. Jei būtų penktadienis, tai gal kažką susiorganizuotume, o dabar ketvirtadienis... Gal palauksiu 25-tojo gimtadienio, tada ir šventę didesnę surengsime“, - kalbėjo krepšininko širdies draugė.

Gintarė Sabeckaitė

Pasiteiravus, ką Gintarei padovanojo mylimasis D. Songaila, mergina teigė kol kas dovanos nesulaukusi. „Dar laukiu dovanos, tikiuosi ją gauti vakare. Dar vakar Darius manęs paklausė, ką tikiuosi gauti dovanų. Pasakiau, kad nenervintų manęs, nes tikiuosi, kad dovaną jau turi (juokiasi). Pajuokavome apie dovanas ir tiek. Nelabai kažko prašiau, nelabai ir reikėjo. Gal padarys kažkokią staigmeną. Kartais būna, kad jauti, ką padovanos, o dabar nelabai kažką ir aptarinėjome, ko reikėtų“, - apie dovanas DELFI kalbėjo G. Sabeckaitė.

„Šiandien iš draugės sulaukiau labai gražaus pasveikinimo. Ji labai taikliai parašė, kad susikūriau gyvenime viską, ko man reikia. Svarbiausia tai išlaikyti ir sugebėti džiaugtis tuo, ką turi. Dabar mano gyvenime gražus etapas. Žinoma būna mažų nuopolių, bet reikia mokėti džiaugtis kiekviena diena“, - kalbėjo G. Sabeckaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)