Žiūrovų dėmesį traukė ir išskirtinė B. Tiškevič suknelė, dekoruota A. Rožicko nuotrauka.

Beata, pokštaudama su komisijos nariais, prasitarė, kad nori ištekėti. „Atėjau su motyvacija į laidą, to ir siekiau“, - juokavo Beata Tiškevič, žiūrėdama į Andrių Rožicką.

Aktorei gavus gėlių iš laidos žiūrovės Zita Kelmickaitė išreiškė priekaištą, kodėl Beatai gėlių niekada neatneša A. Rožickas. A. Rožickui ėmus atiminėti gėles Zita pajuokavo, kad Beata jas saugotų, nes A. Rožickas gali nunešti gėles savo žmonai. Tiesa, Zita galimai pamiršo, kad praėjusią savaitę laidų vedėjas išsiskyrė su savo žmona.

Scenoje pasirodė Liudas Mikalauskas, Šorena, Jokūbas Bareikis, Jeronimas Milius, Girmantė Vaitkutė, Evelina Sašenko, Germanas Skoris.

Dainininkė Šorena scenoje atliko Edith Piaf kūrinį „Milord“. Prancūziškai uždainavusi dainininkė iš Gruzijos pasirodymui pasirinko raudoną suknelę, pečius gaubė juodas apsiaustas.

Tiek salėje sėdinčios publikos, tiek komisijos narių pasirodymas buvo įvertintas puikiai. „Toks vaizdas, kas jūs šian gerai išgėrusi“, - šmaikštavo Andrius Rožickas.

„Žiūrint į jus man buvo dežavu, kad jus mačiau Paryžiaus naktibary. Norėjosi daugiau jūsų individualumo, dabar tai gera kopija“, - kalbėjo operos pažiba Nomeda Kazlaus, pagyrusi Šorenos prancūzų kalbą ir parašiusi devynetą.

„Man pasirodė truputį vulgaru. Bet jūs labai gerai pasirinkote dainą ir gerai suvaidinote“, - gyrė atlikėją smuikininkas Zbignevas Levickis ir parašė dešimt.

„Šiandien mūsų gražiajai Šorenai pritrūko patirties. Bet Šorena, jums šiandien nereikėjo atsargumo, trūko laisvės. Matosi, kad jūs dirbate ir kiekvieną kartą tobulėjate“, - kalbėjo muzikologė Zita Kelmickaitė ir parašė devynis.

„Šorena pataikė į mūsų laidos temą. Jūs turėjote būti gatvinė mergaitė ir dainuojate iš skaudulio, gal jo ir trūko“, - kalbėjo dirigentas Vytautas Lukočius.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)