„Ką čia antradienį suorganizuosi... Šiais metais gimtadienis išėjo antradienį, tad apsiribosime draugų vakariene. Prieš tai šventėme sūnaus gimtadienį, didesnį dėmesį skyriau vaikui, o ne sau. Nudžiuginsiu draugus gražiu vaizdu, skaniu maistu“, - DELFI kalbėjo I. Budrienė.

Gimtadienį I. Budrienė minėjo kartu su savo geru draugu, virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu, kuris gimtadienį švenčia spalio 2-ąją. „Bandysime apsikeisti vaidmenimis. Ruslanas labai nori išmokti dekoruoti, o aš noriu išmokti gaminti. Kartu sudarėme meniu, kuo vaišinsime vakaro svečius“, - šventės detales atskleidė I. Budrienė.

Kitų šventes organizuojanti ir dekoruojanti moteris nepamiršo nustebinti ir savo gimtadienio svečių. I. Budrienė salę dekoravo rudens tema. Vakaro svečių aks džiugino auksiniai medžių lapai, išskirtinis meniu, pavadintas "Rudens gėrybių paletė".

I. Budrienės vyras Darius savo mylimąją nustebino gana netikėta dovana - katinu iš pripučiamų balionų. Sukaktuvininkę originaliomis dovanomis stebino ir kiti gimtadienio svečiai.

Moteris tikino, kad ją ši žaisminga vyro dovana labai pralinksmino. Tiesa, katinas iš balionų nebuvo vienintelė vyro dovana. Tačiau ką daugiau padovanojo mylimas sutuoktinis, ji kol kas norėjo išlaikyti paslaptyje.

I. Budrienės gimtadienio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (994)