Lietuvaitei nesisekė bikini, sporto, "Top Model" ir talento (Rūta Elžbieta demonstravo Rytų kovos menus) rungtyse. Būtent už šias rungtis gražuolės pelnė papildomus balus ir pasididino savo šansus patekti į konkurso finalą.

Iš Garliavos kilusi lietuvaitė prieš finalą yra sakiusi, kad sudalyvauti šiame grožio konkurse buvo jos svajonė. "Šį konkursą priėmiau kaip savo svajonę ir ją įgyvendinau. Dėl to labai džiaugiuosi. Pasistengsiu atstovauti Lietuvai iš visų jėgų", - sakė "Mis Lietuva" titulą laimėjusi R. E. Mazurevičiūtė.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Rekordiškas dalyvių skaičius

Iš viso dėl "Mis Pasaulis" titulo šeštadienio vakarą kovėsi gražuolės iš 127 šalių. Tai - rekordiškas dalyvių skaičius, bylojantis apie tai, jog šis, daugiau nei pusę amžiaus rengiamas konkursas, įgauna vis didesnį populiarumą.

Konkurso dalyvės Indonezijoje praleido visą mėnesį ir intensyviai ruošėsi šiam vakarui. Renginio metu paaiškėjo, jog į pusfinalį pateko dešimt gražuolių: Gana, Jamaika, Ispanija, Indonezija, Anglija, Nepalas, Prancūzija, Australija, Brazilija ir Filipinai.

Į „Mis Pasaulis 2013” finalą žengė Prancūzijos, Filipinų, Ganos, Brazilijos, Ispanijos atstovės ir daugiausiai publikos simpatijų pelniusi Gibraltaro gražuolė. "Mis Lietuva" nepateko tarp dešimties gražuolių, kovojusių dėl gražiausios pasaulio merginos karūnos.

Antroji vice mis tapo Ganos atstovė Carranzar Naa Okailey Shoote. Pirmosios vice mis titulą iškovojo Prancūzijai atstovaujanti gražuolė Marine Lorphelin. „Mis Pasaulis 2013“ titulą iškovojo iš "Mis Filipinai" - 23-ejų Megan Young.

„Neturiu žodžių nupasakoti tai, kas įvyko. Pasižadu būti geriausia „Mis Pasaulis“ mergina. Viskas, ką darysiu, bus nuoširdu. Beprotiška tai girdėti apie save „Mis Pasaulis“, - kalbėjo naujai išrinkta gražuolė, studijuojanti kino režisūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (373)