Henrikas Vaitiekūnas nemėgsta prieškalėdinio laikotarpio ir iš Kalėdų senio tvirtino nieko nelaukiąs. "Tegu sau eina", - sakė H.Vaitiekūnas apie Kalėdų senį. Klausimai žurnalistui pasiskirstė į dvi dalis - apie darbą ir apie moteris. Beje, į klausimus apie savo žmoną žurnalistas nepanoro kalbėti . "Apie meilužes į visus klausimus atsakysiu", - šmaikštavo H.Vaitiekūnas. "Su ministru aš šnekuosi kaip ministras, su valkata - kaip valkata", - aiškino žurnalistas apie savo talentą prakalbinti pašnekovus.

Na, o negalėjusieji dalyvauti internetiniame pokalbyje su laidos "Lietuvos ryto televizija" žurnalistu Henriku Vaitiekūnu pirmadienio "Ekstroje" ras įdomiausius pokalbio fragmentus, taip pat - atsakymą į specialų "Ekstra" klausimą: "Sklando gandai, kad nuolatos ĮSIVELIATE Į TRUMPALAIKIUS MEILĖS ROMANUS. Kaip TAI PAKOMENTUOTUMĖTE?" Pirmadienio "Ekstroje" bus paskelbti ir du geriausių klausimų autoriai, kurie gaus specialius "Ekstros" ir DELFI prizus.

Štai keletas internautų klausimų:

Ogis: Neseniai pagaliau baigėte Vilniaus universitetą. Ar žurnalistui reikalingas aukštasis išsilavinimas ar galima apsieiti ir be jo ?

H.Vaitiekūnas: manau, kad žurnalistui reikalingas aukštasis išsilavinimas, bet nebūtinai žurnalistinis. Man pritrūko tik diplominio darbo, kad būčiau baigęs teisę. Manau, kad teisės diplomas man būtų naudingesnis.

Eglė: Ar yra tokių dalykų kurie Jusų reportažuose būtų tabu?

H.Vaitiekūnas: tai pats sunkiausias klausimas. Esu nerodęs žmonių, kurie su manim kalbasi, bet po 15 min. mirs, nežinau, ar gerai dariau, kad jų nefilmavau.

Moze: Kokios didžiausios kritikos darbo srityje teko susilaukti? Iš ko?

H.Vaitiekūnas: labiausiai nelaimingas jaučiuosi, kai sako "nežiūrėjau" arba "užmigau"

Lina: Jūs ir aktorius neblogas, ypač įsimintinas ,,benamis"prie Savivaldybės.Ta senute tikriausia ir dabar Jus pamena,kai atidavėte nors ir menką savo uždarbį.Ar užteko laiko perprasti benamių kasdienybę?

H.Vaitiekūnas: laiko užteko ir ne tik šito reportažo dėka, kadangi benamiu esu buvęs ne kartą. Patikslinti nenorėčiau

Moze: Jei turėtumėte nuosavą televizijos kanalą, ar moterys galėtų jame padaryti karjerą ,,per lovą"?

H.Vaitiekūnas: na... kokia viena

Gryn: Ar sutinkate su tokiu teiginiu: tauta galima pažinti iš to, kokioje vietoje jiems yra moteris? Pagriskite savo atsakymą.

H.Vaitiekūnas: taip, nes kažkada labai mylėjau japonus, tačiau jie su moterimis elgiasi kaip musulmonai. Rusai myli moteris, tačiau rusės nori, kad jas muštų. Lietuviai nemuša, lietuviai - ne musulmonai ir lietuviai geri joms iki tol, kol jos tampa žmonomis. Visa tai galima apversti aukštyn kojomis ir pasakyti tą patį apie vyrus

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją