“Jei tik labai nori – viskas įmanoma“, - tvirtino jau ketverius metus gyvuojančios merginų grupės vokalistė.

Merginos, kaip teigė Natalija, neturi vadybininko, todėl viską daro pačios: kuria sceninį įvaizdį, choreografiją, organizuoja koncertus. Grupės pavadinimas “Yva” - ypatingai viliojanti atrakcija – yra taip pat merginų fantazijos rezultatas.

Paklausta, kaip reaguoja į kandžias replikas dėl iššaukiančios merginų išvaizdos scenoje ar banalių dainų, Natalija sakė, jog nekreipianti į tai dėmesio, nes daro tai, kas jai patinka.

“Man patinka dainuoti apie Barbę”, - apie savo dabartinio draugo grupės B’avarija nario D. Zvonkaus tekstus kalba atlikėja. Taip pat pridūrė besidžiaugianti, kad jos atliekamos dainos Lietuvoje yra paklausios.

Natalija, kaip pati sako, solinę karjerą pradėjo būdama 15 m. Aštuonerius metus lankė muzikos mokyklą, tris kartus dalyvavo rengiamuose “Dainų dainelė” konkursuose ir viename jų tapo laureate.

Pirmuosius žingsnius žengti pramogų verslo pasaulyje atlikėjai padėjo tėvai. Jie finansavo dukros muzikinės karjeros pradžią.

Šį penktadienį, kovo 18 d. 18.45 val., LTV pokalbių laida “Gyvenimas yra gražus” klaus: kaip Lietuvoje kuriamos žvaigždės? Savo patirtimis taip pat dalinsis dainininkas Alanas Chošnau, muzikos kritikas Arminas Višinskis, kelių įrašų studijų savininkas Giedrius Klimkevičius, dainininkas Algis Frankonis bei muzikologas Viktoras Gerulaitis.

Laidą rengia Pilietinių iniciatyvų centras.