„Žinau, kad Robertas, be mados, labai myli ir kiną bei pastaruosius metus dirba ne tik kaip dizaineris, bet ir kaip dekoracijų dailininkas, scenografas kuriant kino filmus ir reklamas, yra televizijos laidų stilistas. Lygiai taip pat ir man mados vandenynas nėra svetimas. Įdomus sutapimas, kad likus vos porai dienų iki Roberto kolekcijos pristatymo „No Theatre“ spektaklio premjeroje vaidinsiu modelį. Šiame spektaklyje taip pat bus ilgas podiumas ir užkulisiai, vyks modelių pasirengimas pasirodymui, bus daug kalbama apie savęs sukūrimą padedant aukštajai madai“, – pasakoja dvejus metus Rusijoje gyvenusi ir beveik metus naująjį albumą Lietuvoje kūrusi atlikėja.

Kolekcijos pristatymo detales paslaptyje kol kas laikantis R. Kalinkinas užsimena tik tiek, kad tai bus vientisas mados ir muzikos renginys, sujungsiantis ready to wear ir haute couture kūrinių pristatymą bei Jurgos Šeduikytės ir Leono Somovo pasirodymą. „Jurga ir Leonas Somovas įsilies į kolekcijos pristatymą ir, esu tikras, publikai padovanos nuostabų, subtilų, gilų pasirodymą“, – sako dizaineris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)