DELFI kalbinta televizijos laidų vedėja pasakojo, kad į Alaniją su šeima ji nuvyksta kas mėnesį ar du. „Per metus 5-6 kartus ten nuvykstame. Turiu minty ne tik save, bet visą savo šeimą. Kas gali, kas turi laisvas kelias dienas, tas ir lekia pasimaudyti, pasišildyti“, - pasakojo A. Stašaitytė-Masalskienė.

Kol šeimininkai gyvena Lietuvoje, jų namus Turkijoje padeda prižiūrėti ten gyvenantys šeimos bičiuliai.

„Kol kas buto niekam nenuomojam, džiaugiamės juo patys. Vykstame ten su artimaisiais ir daliname raktus draugams. Tai teikia didelį malonumą, - pasakojo laidos „Yra kaip yra“ vedėja. - Tfu, tfu, tfu, vandentiekio avarijos atveju namus prižiūrėtų draugai, kurių ten turime ne tiek ir daug, bet labai gerų. Prieš mūsų atvykimą jie ir gėles palaisto, net kartais dulkes nuvalo. Bet mums jokios nelaimės ir patiems nuvykus susitvarkyti. Pirmą dieną, po maudynių jūroje skiriame porą valandų dulkių siurbliui ar gretimo turgelio aplankymui, kad minimaliai patenkintume savo buitį. O toliau – tik jūra, kepti baklažanai ir knyga.“

Ar viešėdami savo namuose Alanijoje žinoma šeima turi noro pakeliauti po aplinkinius miestus ar vietoves? „Pradžioje, kai tik įsigijome būstą, tai buvo daug pažintinių kelionių. Apvažinėjome daug apylinkių, pažinome vietos pramogas. Dabar dažniausiai būna sėslios kelionės, kurių metu jaučiamės it savo vasarnamyje ir tiek. Saldus jausmas. Aš savo laidų dėka mačiau ne tik Alanija - apkeliavau daug Turkijos. Jau kalbėjome su Giedriumi, jog metas leistis drauge į gražiausias vietas po subtiliąją, laukinę Turkiją. Kažkada gi prisiruošime“, - šypsosi A. Stašaitytė-Masalskienė.

Žinoma laidų vedėja pasakoja, jog kiekviena šalis gali sužavėti. Masalskiai yra apkeliavę nemažai pasaulio kraštų. „Vis svajodavau, kad noriu turėti, kad ir pačius kukliausius, bet savus namučius ant Viduržemio jūros. „Šeštadienio ryto“ TV projektas suvedė mane su patikimais žmonėmis Alanijoje. Paprašiau pagalbos ir jie surado butuką. Apžiūrėjom su Giedriumi, abiems patiko ir nusipirkome. Dar išrinkome keptuvę, kelias lovas. O rožių vazonus gavome dovanų. Ko daugiau reikia namams ant jūros kranto?..“ - DELFI pasakojo į Lietuvą grįžusi ir vėl į laidų filmavimų maratoną pasinėrusi A. Stašaitytė-Masalskienė.

Šeimos atostogų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)