Dar būdama nėščia Aistė neslėpė, jog nėštumas neprivertė jos užsidaryti namuose - moteris gyveno itin aktyviai, su pirmagime Elze arba viena dalyvaudavo įvairiuose renginiuose.

Apie būsimą antrąją atžalą moteris atsiliepė labai gražiais žodžiais, jos teigimu, vaikelis buvo labai laukiamas ir planuotas.

„Mistinis vaikas, kiekvieną kartą vis keičia lytį“, - juokėsi A. Jasaitytė-Čeburiak ir neslėpė, jog su vyru Romanu nutarė jo lyties nebesiaiškinti bei laukti siurprizo.

Paklausta, ar sulaukusi mažylio ji taip pat greitai planuoja kibti į darbus, ar leis sau pasimėgauti motinystės atostogomis, Aistė kol kas dar negalėjo atsakyti.

„Kaip išeis. Derinsiuosi su mažylio poreikiais. Sulaukusi Elzės į darbus grįžau gana greitai. Kai jai buvo penki mėnesiai, išsirengiau į turą po Lietuvą. Todėl ji su manimi nuo pat mažens keliavo. Bet Elzė buvo labai ramus vaikas, daug miegodavo, dėl to pavyko puikiai suderinti darbelius ir nepersitempti“,- džiaugėsi ji.

Aistė ir Romanas susituokė 2009 metais, jų dukrelei Elzei greitai sukaks ketveri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)