Tuoktuvių metu į sceną sakyti kalbų buvo pakviesti jaunųjų bičiulis ir Aušrinės brolis T. Ramanauskas. Jis prisipažino draugaujantis su mylimąja jau septynerius metus, tačiau vesti jos neprisiruošiantis. T. Ramanauskas patikino, jog tai, kad buvo pakviestas sakyti kalbą ceremonijos metu, jam buvo netikėta. Ant popieriaus lapo jis buvo užsirašęs keliolika patarimų, kaip sutuoktiniai turėtų puoselėti savo santykius, kad jiedviems pavyktų drauge nugyventi visą gyvenimą.

Tarusi priesaikos žodžius, Aušrinė susigraudino. Džiaugsmo ašaromis apsipylė ir bažnyčioje buvusios nuotakos draugės. D. Vyšniauskas laikėsi vyriškai: priesaikos žodžius tarė užtikrintai. Įregistruotą santuoką svečiai palydėjo audringais plojimais ir ovacijomis.

Nuotaka po santuokos pasiliko mergautinę Ramanauskaitės pavardę.

Domui ir Aušrinei prisiekus amžiną meilę, į sceną užlipo Erica ir Jurgis Didžiuliai. Atlikę energingą kūrinį, jiedu jauniesiems nusiuntė oro bučinį.

Į ceremoniją šv. Kotrynos bažnyčioje susirinko daugybė poros draugų ir artimųjų. Tarp jų buvo ir Edita Mildažytė su sutuoktiniu Gintautu Vyšniausku, ir Nomeda Marčėnaitė su draugu. Pasveikinti jaunųjų taip pat atvyko Ugnė Skonsmanaitė, Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Liepa Rimkevičienė, Andrius Remiševskis ir daugybė kitų.

A. Ramanauskaitės ir D. Vyšniausko tuoktuves organizavo vestuvių planuotoja Viktorija Prokofjeva. Nuotakos suknele pasirūpino garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

D. Vyšniausko ir A. Ramanauskaitės tuoktuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (396)