„Mane ir mano žmoną Veroniką aplankė gandrai. Mūsų jauna šeima susilaukė dukrytės. Neslėpdamas teigiamų emocijų, laimės ir gimimo, noriu pasidalinti gražia žinia. Tiek Veronika, tiek leliukas jaučiasi puikiai, visi esame labai laimingi. Tapti tėvu - nuostabus jausmas. Noriu visų paprašyti gerbti mūsų šeimos privatumą“, – apie pirmagimės gimimą patvirtino D. Montvydas.

Donatas ir Veronika susižadėjo šių metų gegužę, kai abu viešėjo Japonijoje. Apie svarbų asmeninio gyvenimo įvykį socialiniame tinkle „Facebook“ gegužės pabaigoje pranešė pati Veronika, tačiau žiniasklaidai apie sužadėtuves neatviravo.

Pirmagimio pora laukėsi jau 2013-ųjų pradžioje, tačiau paslaptį apie nėštumą jiedviems pavyko išlaikyti iki vasaros.

"Šie pokyčiai mūsų gyvenime - laukti ir planuoti. Suprantu, kad ši tema daug kam įdomi, tačiau kol kas daugiau apie tai nepasakosiu. Norime paprašyti gerbti mūsų privatumą. Pakanka pasakyti, kad abu labai džiaugiamės", – dar vasaros pradžioje pasklidus žiniai apie būsimą jo ir Veronikos pirmagimį, kalbėjo D. Montvydas

Donatas ir Veronika susipažino 2010-aisiais kartu dirbdami muzikiniame projekte. Pora susituokė 2013-ųjų rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)