Susirinkusiuosius stebino ne tik dainininkė Baiba Skurstenė. Aiktelėti daugelį svečių privertė meškų šou.

Tiesa, viešbučio šeimininkai pasirūpina, kad į svečius atvykusiems svečiams netrūktų veiksmo. Atgarsio sulaukė prieš metus surengta viešbučio atidarymo šventė, kurios metu ne vieną kambarį "siaubė" ir pasamdyti šokėjai, ir aktoriai. Inetos Stasiulytės maudynės vonioje prieš metus nepaliko abejingų.

Renginyje dalyvavo ir buvusi verslininko Danieliaus Bunkaus žmona Inga Bunkienė, kuri užima viešbučio pardavimų direktorės pareigas. Įgimta elegancija ir subtiliu skoniu žavinti moteris ir šį kartą neliko nepastebėta vakaro svečių. Moteris tapo ko gero labiausiai fotografuojama vakaro viešnia, savo šypsena žavėjusi ne vieną stipriosios lyties atstovą.

Šįkart vakarėlio dalyviai mėgavosi išskirtinėmis vaišėmis ir kokteilių šou.

Gimtadienio šventėje apsilankė Vida Ramaškienė, Živilė Diavara, Valerijus Gigevičius, Lina ir Žilvinas Šilgaliai, Skaiva Jasevičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis, Jolanta Svirnelytė, Asta Dudurytė, Diana Dargienė su šeima, Nerijus Juška, Donatas Ulvydas, Irena Marozienė ir daugybė kitų žinomų žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)