J. Smoriginas DELFI pasakojo sulaukęs pasiūlymų ir iš LRT televizijos, ir iš LNK, tačiau išsirinko TV3.

„Ir iš kur ištraukėte, kad gyvenu be televizijos?! Juk esu TV3 veidas, be to, ir sutartį pasirašęs. Tikrai niekur nedingau, eteryje pradedu dirbti spalį, tačiau daugiau apie projektą kalbėti negaliu“, – pasakojo žinomas choreografas.

Kaip sakė pats J. Smoriginas, jo televizinėje karjeroje pokyčių artimiausiu metu neturėtų būti. TV projektų vedėjas ir komisijų narys save vadina „atominiu reaktoriumi“ ir tikino žinąs, kad „reaktorių paleisti galima tik išlaukus tam tikro laiko, kad įvyktų didysis visatos sprogimas“.

Paklaustas, ar per vasarą spėjo pasiilgti eterio, ar laukia jo kaip rutina virsiančio darbo, choreografas tvirtino, kad be televizijos tiesiog negalėtų gyventi.

„Esu televizijos žmogus. Labiausiai man patinka tiesioginis eteris, tuomet aš jaučiuosi geriausiai. Televizija man yra penas“, – kalbėjo pašnekovas.

Pasitikslinus, ar J. Smoriginui nenusibodo tas pats per tą patį, ar nesinori nuveikti ką naujo, šis prieštaravo minčiai, apie kas sezoną besikartojančius jo paties darbus, tačiau neilgai trukus patikino, kad nieko nauja ir nereikia, nes „geriausia yra tai, kas sena ir išbandyta“.

„Kai žmogus sportuoja ir ateina į treniruotę, pirmiausiai atlieka apšilimą ir tą patį kartoja kiekvieną kartą. Ar tai reiškia, kad apšilimo reiktų nebedaryti?“, – retorinį klausimą kėlė TV3 veidu save laikantis J. Smoriginas ir pridūrė, jog žiūrovai eteryje turėtų labiau geisti ne brutalumo, o švelnumo, grožio, talento ir gerumo bei intelektualumo.

„O dabar tai visi žiūri tik į didelę krūtinę ir jaunus žmones. Na ir kas iš to? Aš irgi buvau kažkada jaunas ir gražus. Dabar esu tik gražus“, – juokavo pašnekovas.

„Aš tikrai galvoju, kad naujasis projektas bus tikra bomba, prie kurios galo prikabintas atominis reaktorius. Projektas bus labai linksmas, geranoriškas ir švarus. Stengsimės. Kovosiu su Lietuvos brutalumu, provincialumu. Skanduosiu už gėrį, grakštumą ir moralinę švarą“, – intrigavo J. Smoriginas.

Tiesa, baigdamas pokalbį choreografas paaiškino, kodėl darbą eteryje pradeda ne nuo pirmųjų naujojo sezono akimirkų. „Visada iš tvarto išleidžiami smulkieji gyvūnai, o po to išeina su ragais, karūnuoti. Viskas būtent taip ir sugalvota. Juk visi jau išėjo, bet ką ten... Vaikai visokie, berniukai ir mergaitės strikinėja, juokina, bando nurungti savo talentu. Nu koks ten talentas... Smulkmė“, – juokdamasis pokalbį baigė skandalingasis J. Smoriginas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)