Jo Šventenybė Dalai Lama XIV garsėja savo pasisakymais viešojoje erdvėje, jo išsakytos mintys tampa sentencijomis ir po to dažnai cituojamos įvairiuose leidiniuose. Susitikimų dalyvius Jo Šventenybės mintys ir unikali gyvenimiška patirtis įkvepia apmąstymams ir pokyčiams jų gyvenimuose. „Kur beeičiau, aš kalbu su žmonėmis apie žmonijos vienybės būtinybę,” – sako jis.

Dalai Lamos paskaitos atvyko pasiklausyti ir pramogų pasaulio atstovai. Ypač susikaupę atrodė netrukus pirmagimio sulauksiantys dainininkas Donatas Montvydas ir nuo jo nė per žingsnį nesitraukianti mylimoji Veronika Brasaitė.

Dalai Lamos paskaitos pasiklausyti atvyko ir Renata Šakalytė-Jakovleva su sutuoktiniu, taip pat ir vokalistė Justė Starinskaitė. Ji dar prieš paskaitą DELFI teigė nieko nesitikinti iš susitikimo, mat bilietą gavo likus valandai iki paskaitos.

Paklausyti Dalai Lamos panoro ir Jolanta Svirnelytė, Giedrius Šarkauskas, Linas Ryškus, Erica Jennings, Saulius Urbonavičius-Samas su žmona Kristina.

„Man patinka šio žmogaus mintys, jo filosofija. Manau, kad jo verta paklausyti“, – DELFI kalbėjo S. Urbonavičius-Samas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)