Laidos filmavimą pradėjo „Mis Lietuvoje“ dalyvavusi Viktorija Vaičaitė. Kaip teigė laidos vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė Viktorijos mama pildo kiekvieną merginos norą. Šį kartą jis – būti dainininke. „Mano drabužiai nieko įspūdingo, nėra ypatingai brangūs. Bateliai kainavo tūkstantį litų. Kiekvienas žmogus gali gražiai atrodyti, nesvarbu kiek turi pinigų. Jei kalbėti apie mano išvaizdą, tėvams nereikėjo investuoti. Viskas yra natūralu, plaukai natūralūs. Tikslingai siekiau dainininkės karjeros, lankiau muzikos mokyklą, vaikų grupę. Tėvai man padeda išpildyti savo seną svajonę, į tai įdėjau daug darbo. Man pasisekė, kad gimiau turtingoje šeimoje, tuo pasinaudoju, bet protingai“, - kalbėjo Viktorija, studijoje pristačiusi ir savo dainą, kurią parašė Linas Adomaitis. Mergina pasakojo, kas neišvengianti piktų replikų, kai kurie apie ją yra susidarę neigiamą įspūdį.

Vienas iš laidos ekspertų – Giedrius Drukteinis – teigė, kad džiaugiasi, jog Viktorija gimė turtingoje šeimoje: „Visai natūralu, kad jums tenka susidurti su aplinkos pavydu, spaudimu.“

Kitai laidos ekspertei Gintarei Gurevičiūtei parūpo, kiek pinigų Viktorija skiria savo laisvalaikiui.

„Per savo atostogas važiuoju kur nors. Turiu mažai atostogų, nes studijuoju universitete, savaitgaliais tenka mokytis. Leidžiu laiką su draugais, padedu mamai rūpintis broliu, sese. Esu aplankiusi nemažai šalių. Po klubus nevaikštau, alkoholiui pinigų neišleidžiu. Tiksliai negaliu pasakyti, kiek kainuoja mano atostogos, už jas sumoka tėvai. Mano asmeninėms išlaidoms tėvai duoda tik tada, kai argumentuoju, kur išleisiu. Tikslingiems dalykams duoda visada. Tėvai mėgsta mus apdovanoti už gerus darbus. Kuomet būnu su vaikinu, jis moka už mane“, - apie pinigus savo gyvenime kalbėjo Viktorija.

„Vaikus auklėju labai griežtai. Kad yra milijonas vaikai to nejaučia. Vaikams dienai skiriu penkis litus be maitinimo. Vaikai abu lanko privačią mokyklą tam, kad žinočiau, kada jie išėjo, o kada atėjo. Vaikai prie to pripratę, žinau, kad jie man padėkos. Kol esu mama, esu už juos atsakinga. Vaikai žino, kiek kainuoja maitinimas, kokią sumą jie gali išleisti. Mokslai privačioje mokykloje kainuoja nemažai. Vienas vaikas privačioje mokykloje kainuoja 8800 litų per metus. Daniela į mokyklą važiuoja troleibusu, o Dovydas dviračiu“, - apie vaikų auklėjimą atviravo politikė Živilė Pinskuvienė.

Živilė pasakojo, kad duktė neturi vardinių drabužių, o aprangą perka prekybos centre. Živilė teigė, kad dukteriai tokie dalykai nėra įdomus. Net tada kai buvusi Seimo narė pasiūlo dukrai pasiskolinti prabangią rankinę, mergina atsisako, kad tokie dalykai jos gyvenime nėra svarbūs. Dabar didžiausia Danielos svajonė - automobilis, kuriam politikė taupė nuo pat mergaitės gimimo. Laidos dalyvė atskleidė, kad duktė nori gerai išlaikyti egzaminus ir studijuoti mediciną.

Moteris pasakojo, kad jos dukra vakarais niekur neišeina, Daniela nėra buvusi klube: „Šėliones jaunimui padarau ir namuose. Pas mus yra kiemas, kur vyksta dideli vakarėliai. Gal dukra ne iš to jaunimo, kur nori mašinų, vakarėlių. Mane taip augino, man svarbiausia, kad vaikai baigtų mokslus, o tada kelias yra atviras.“

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)