„Su Agne Jagelavičiūte iš anksto buvome apkalbėję bendrą personažų stilių, suderinę daugumą drabužių derinių, bet vis dėlto daug improvizuodavome. Ir štai nufilmuojame vieną dramatišką sceną, arti filmo kulminacijos, ir staiga pamatau, kad Ebeneezer apsivilkęs marškinėlius su juokinga Agnės nuotrauka, kur ji su kažkokiomis kabėmis!“, – kalbėdamas su naujienų portalu DELFI, prisiminė „Streiko“ režisierius.

Filmo „Streikas“ anonsas

Filmas filmuotas kino juosta, daryti papildomus dublius buvo brangu, todėl R. Zabarauskas nusprendė minėtos scenos neperfilmuoti.

„Jei nuoširdžiai, aš susinervinau dėl tokios Agnės išdaigos, tuo labiau kad tai tikrai dramatiška scena! Na, bet kita vertus, tai smagus vidinis pokštas Agnės gerbėjams, o užsienyje į tai žinoma niekas neatkreipė dėmesio“, – DELFI pasakojo kūrėjas.
„Streikas“, T. Kurkino nuotr.

Kadras iš R. Zabarausko filmo „Streikas“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)