„Su Deividu ruošėme visus dalyvių išėjimus: su maudymosi kostiumėliu, nacionaliniu kostiumu, vakarine suknele, atidarymo numerį. Su merginomis dirbome dvi savaites. Praėjusiais metais į šį konkursą važiavo Gytis Ivanauskas, prieš du metus Marijanas Staniulėnas, tad mes ne pirmi lietuviai, kurie rengė šiam konkursui choreografiją“, - DELFI kalbėjo I. Stasiulytė.

Niekam ne paslaptis, kad grožio konkursuose verda įvairiausios intrigos, tačiau aktorė teigė joms paprasčiausiai neturėjusi laiko: „Septintą ryto keldavomės ir naktį eidavome miegoti. Stengėmės paneles išmokyti šokti paprastus žingsnelius, norėjome, kad mąstymas, ką jos turi daryti ant scenos, neužgožtų jų šypsenų. Darėme viską, kad tik joms būtų patogiau, o žiūrovams gražiau. Patys taip pat turėjome sušokti tango, gyvai dainuojant dviem sopranėm. Na, o renginio pirmos sekundės prasidėjo nuo Deivido solo.“
Ineta Stasiulyte ir Deividas Meškauskas konkurse „Miss Exclusive of the World 2013“

Nors Inetos ir Deivido darbo grafikas buvo labai įtemptas, pora surado laiko pasilepinti šilta Turkijos saule. Tiesa, net gulėdami pliaže jie piešdavo schemas, kur kuri mergina turėtų stovėti ant scenos. „Iš šio darbo parsivežėme didžiulį maišą patirties. Yra didžiulis skirtumas tarp lietuvių ir turkų. Kaip ispanai, italai sako „rytoj“, taip turkai sako „paskutinę minutę“. Tačiau tai gal daugiau mūsų problema, nes mes esame tokie, kurie nori visko čia ir dabar. Turkai mus išmokė ramiau į viską žiūrėti ir nejausti streso“, - su DELFI konkurso rengimo įspūdžiais dalinosi žinoma aktorė.

Ineta pasakojo, kad iškart po konkurso sulaukė organizatorių kvietimo ruošti choreografiją kitam konkursui, kuris vyks lapkričio mėnesį, ir, žinoma, kitais metais vėl ruošti „Miss Exclusive of the World 2014“ dalyvių choreografiją. „Visada sakau, kad niekada nesakyk niekada. Bus pasiulymas - bus ir atsakymas“, - šypsojosi pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)