„Tokiais atvejais niekada nelieku nuošalyje. Kai tik išgirdau, jog sudegė Balbieriškio bažnyčia, iškart paskambinau mūsų Karmėlavos klebonui, kuris yra Balbieriškio bažnyčios kunigo brolis. Paprašiau, kad perduotų užuojautą dėl Dievuliuko namų netekties ir paklausiau jo, kuo mes galėtume padėti“, - DELFI portalui pasakojo labdaringą koncertą surengti nusprendusi L. Kazlauskienė.

Sulaukusi pasiūlymo suorganizuoti labdaros renginį, Liveta nedelsdama susisiekė su savo šeimos draugais ir scenos bičiuliais, ar šie sutiktų prisidėti prie renginio, skirto bažnyčios atstatymui.

„Paskambinau Ryčiui Cicinui, Nelei Paltinienei, Rūtai Morozovaitei, Rolandui Petrikiui, Romai Mačiulytei. Visi jie dėkojo už gražią iniciatyvą ir džiaugėsi galėdami prie jos prisidėti. Visi nedelsdami sutiko dalyvauti labdaringame koncerte ir per savo pažįstamus pasikvietė dar didesnį būrį talentingų atlikėjų. Prie renginio prisijungė ir Kauno muzikinio teatro solistai Rita Preikšaitė, Juozas Janušaitis, pianistas Kęstutis Paulaitis“, - tvirtu bičiulių užnugariu džiaugėsi L. Kazlauskienė.

Rugsėjo 12 dieną Balbieriškyje prie Kultūros ir laisvalaikio centro esančioje aikštėje pasirodys visas būrys atlikėjų. Už koncertą surinktos aukos bus skirtos bažnyčios atstatymui.

„Tikiu, kad šis koncertas ne tik prisidės prie Balbieriškio bažnyčios atstatymo, bet ir padės suvienyti visuomenę“, - sakė L. Kazlauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)