Ložėje rungtynes stebėjo milijonierius Tautvydas Barštys. Kartu su verslininku už Lietuvos rinktinę sirgo profesionalaus sportinio pokerio žaidėjas Antanas Guoga, kuris, panašu, krepšinį žiūri labai emocionaliai. Rungtynių nepraleido ir verslininkas Darius Gudelis, „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas, dienraščio „Lietuvos rytas” vyriausiasis redaktorius Gedvydas Vainauskas, LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Rungtynes žiūrėjo ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis su 16-mete dukra Aušrine, kuri kartu su tėvu išskrido į Slovėniją. Aušrinė, išreikšdama palaikymą žaidžiantiems lietuviams, žandą papuošė Lietuvos vėliava.

Legendinio krepšininko A. Sabonio duktė taip pat neabejinga krepšiniui, mat žaidžia jį nuo mažų dienų.

Aukštu ūgiu ir puikia išvaizda išsiskiriančiai merginai nesvetimas ir mados pasaulis. Aušrinė kartu su mama Ingrida, kuri 1988 metais yra pelniusi „Gražiosios vilnietės“ titulą, prieš metus demonstravo dizainerio Juozo Statkevičiaus „Pavasaris-vasara 2012“ kolekciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)