Šią žinią pagrindiniam naujienų portalui DELFI patvirtino Erika Vitulskienė, tačiau kalbėti plačiau apie dalyvavimą projekte nerado laiko. „Gyvenimas yra arba labai didelis nuotykis, arba nesibaigiantis vargas. Ar dar kyla klausimas, ką pasirinkti? Jei gali te pasakyti karvė ant ledo, tai pats esi bailys, pats sau negražus, nelaimingas ir nemyli nei kitų, nei savęs. Aš gi nepasakiau dar savo vyrui“, - šou pristatymo video kalba E. Vitulskienė. 

Šou reklamuojančiame klipe nusifilmavo ir šokėjas Tadas Rimgaila. DELFI susisiekus su Tadu vyras patikino, kad dalyvauti projekte tikrai nežada. „Projekto rengėjai tiesiog paprašė nusifilmuoti video, o aš sutikau“, - DELFI situaciją komentavo šokėjas. Praėjusiame sezone T. Rimgaila vedė skandalingąjį šou „Šlovė ir turtai“. Paklausus, gal vyras taps ir naujojo projekto vedėju, Tadas teigė nežinantis. „Dar patys kūrėjai nieko nežino, neaišku, kas dalyvaus projekte. Jei būčiau vedėjas tikrai mielai viską papasakočiau“, - pokalbį baigė pašnekovas.

DELFI susisiekus su laidos prodiuseriu Laurynu Šeškumi vyras teigė, kad negalintis pakomentuoti, ką N. Bunkė veiks projekte. Nors DELFI rašė, kad dainininkė šį sezoną lieka be darbo televizijoje, L. Šeškus mano, kad taip tikrai nenutiks: „Kol kas negaliu atskleisti, ką Natalija veiks projekte. Ji neišvengiamai sulauks darbo televizijoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (367)