„Kol kas pasiūlymų iš TV prodiuserių nesulaukiau, bet manau, kad apgalvojusi priimčiau. Šis darbas man labai patiko, tikrai į jį nespjaunu. Man labai patiko ši laida, laidos prodiuserė, Jogaila (Jogaila Morkūnas – DELFI) taip pat nuostabus. Manau, kad „Super LT“ buvo labai subrendusi laida. Jai reikėjo arba dingti iš eterio, arba atsinaujinti. Žmogus visada turi įvairiausių planų. Kol kas nieko neatskleisiu, galiu pasakyti tik tiek, kad jie nesusiję su televizija“, - DELFI kalbėjo mergina.

Be darbo televizijoje lieka ir savo renginių organizavimo įmonę turintis Jogaila Morkūnas.

DELFI susisiekus su buvusia laidos prodiusere Edita Katauskiene moteris teigė, kad pakomentuoti, kodėl atsisakoma šios laidos, galėtų kanalo vadovas. „Iš tiesų labai gaila, buvome per tiek metų smagiai susidirbę. Tačiau tai yra normalu, negali visa amžinybę tokia pat laida būti, reikia keisti“, - DELFI kalbėjo prodiuserė, neatsisakanti minties kurti naują laidą, kurioje būtų pasakojama apie garsenybių gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)