„Man labai smagu dėl to. Stengiamės dirbti, kad minios būtų dar didesnės. Jautiesi labai gerai, kai tave palaiko tiek žmonių“, - DELFI kalbėjo M. Kavaliauskas, neseniai grįžęs iš vasaros koncertų turo, kuriame pasirodydavo su kitais garsiais Lietuvos atlikėjais.

Nors M. Kavaliausko koncertuose didžiąją dalį sudaro moteriška auditorija, atlikėjo pasiklausyti užsuka ir vaikinai, kurie teigia besižavintys dainininko muzika. Nors Martyno gerbėjos koncerte elgiasi itin audringai, dovanų iš gerbėjų dainininkas daug nesulaukia. Mada apipilti dievinamą atlikėją dovanomis baigėsi – vaikinas sulaukia laiškų, kuriuose gerbėjos prisipažįsta meilėje.

„Sulaukiu tiek elektroninių, tiek ranka rašytų laiškų. Gerbėjų reakcijos, kurios užfiksuotos video, visada būna tokios pat. Kartais po koncertų tenka bėgti, nes apsauga nesugeba sulaikyti įsiaudrinusių gerbėjų“, - DELFI kalbėjo M. Kavaliauskas, nedrįsęs įvardinti priežasčių, kodėl priverčia klykti savo gerbėjas.

Pasiteiravus, ar dainininko mergina Rusnė nepavydi dėl tokio mylimojo populiarumo, Martynas teigė, kad pavydėti tikrai nėra dėl ko: „Toks yra mano darbas. Jei gerbėjos neklyktų, reikėtų susirūpinti, gal esi niekam neįdomus. Kadangi Rusnė yra mano asmeninė vadybininkė, projektų koordinatorė, ji lydi mane į visus koncertus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)