Kartu su atidarymo svečiais į dangų kilo vienas perspektyviausių jaunųjų Baltijos šalių virtuvės šefų Mihkel Heinmets, vadovaujantis restoranams „Degustare“ (Rygoje) ir „Wiegand“ (Taline).

Jis svečiams patiekė 24 val. troškintą jaučio žandą su traškiais svogūnais, kalafiorų ir pastarnokų piurė, sezoniniais grybais ir veršienos sultiniu, o desertui - žaliąsias citrinas ir kokosus su itališku degintu morengu.

Šalia Kauno pilies įsikūręs „Dinner in the Sky“ laikinojoje sostinėje viešės tris dienas – iki sekmadienio.

Palikti į 50 m aukštį norintiems svečiams „Dinner in the Sky“ siūlo pusryčius, pietus, vakarienes, šampaną ir kokteilius danguje, tiesa, pietūs ir vakarienė čia kainuoja kiek pigiau nei sostinėje.

Trijų patiekalų pietūs su šampanu ir vynu atsieis apie 168 lt, o keturių patiekalų vakarienė su šampanu, vynais ir konjaku – apie 287 lt. Už 99 Lt bus galima pakilti pusryčiams, šampanui ar kokteiliams. Trumpiausias „Dinner in the Sky“ pakilimas trunka 20 min, ilgiausias – 1 val. Užsisakyti šią unikalią pramogą galima interneto svetainėje Dinnerinthesky.lt/bron

Pasak organizatorių, lietus restorano darbui įtakos neturi – virš 22 vietų platformos įrengtas stogas, taip pat svečiai gali gauti apsiaustus nuo lietaus.

Dangaus restoraną „Dinner in the Sky“ amerikietiškas ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų 10-tuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)