Tai, kad V. Matačiūnaitė sutiko tapti naujojo projekto vedėja, staigmena daugeliui. „Man visada buvo įdomu išbandyti save įvairiose srityse. Ir tai nėra tik dainavimas ar šokiai“, - DELFI kalbėjo dainininkė. Mergina į šias pareigas pažvelgė labai atsakingai ir ėmė lankyti artikuliacijos pamokas. Šiuo metu Londone gyvenanti dainininkė nežada vardan darbo persikraustyti į Lietuvą. Jau suderinti skrydžių tvarkaraščiai, kad Vilija galėtų dalyvauti tiek filmavimuose, tiek tiesioginėse projekto transliacijose.

„Esu labai rimtai tam nusiteikusi. Atvažiuoju, atidirbu. Į spaudą specialiai tikrai nelįsiu, nes nemanau, kad tai yra būtina. Manau, kad mano gerbėjai apsidžiaugs dažniau matydami mane Lietuvoje“, - kalbėjo dainininkė, kuri mieliau publikai demonstruoja savo talentus, nei dėmesį pelno lankydamasi įvairiuose vakarėliuose. Pasiteiravus, ar pati po itin sėkmingo pasirodymo projekte „Auksinis balsas“ nenorėtų dar kartą išmėginti save kitame šou, mergina teigė, kad tokio noro kol kas nėra.

Vienas iš projekto dalyvių - Vytautas Jurgelevičius. Vyras buvo garsaus dainų ir šokių ansamblio choristas, nuo vaikystės sirgo cukriniu diabetu. Vėliau vaikiną ištiko ir kita neganda – jis susirgo onkologine liga. Apie tai sužinojęs ansamblio vadovas vyrą atleido. „Dainuoti – tai ne plytas kilnoti“, – teigia pretendentas į išsvajotąjį Romeo vaidmenį. Į šį projektą Vytautas ateina įrodyti, kad jokios ligos nei jokie stereotipai negali palaužti žmogaus ir sužlugdyti svajonių.

Kitas dalyvis, pasiryžęs dalyvauti projekte – merginų numylėtinis Vaidas Baumila, kuriam scena nėra naujiena.

Dėl Džiuljetos vaidmens varžysis „X Faktoriuje“ sublizgėjusi Bjelle.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)