Panašu, kad nėštumas nesutrukdys moteriai siekti karjeros. Nuo rudens Laura taps LNK laidos „Padėkime augti“ vedėja.

Moteris DELFI atskleidė, kad laukiasi šeštą mėnesį. Pasiteiravus, kaip ilgą laiką pavyko nuslėpti nėštumą nuo žiniasklaidos, Laura teigė, kad specialiai tikrai nesislėpė – tiesiog taip susiklostė aplinkybės. „Pradžioje nėštumo nesimato. Vasarą dirbau vaikų vasaros stovykloje, tad ten nelabai būna žurnalistų. Liepos pabaigoje pabaigiau darbus, turėjau šiek tiek laiko pasiilsėti, o dabar pradėjome filmavimus“, - DELFI kalbėjo 35-erių metų moteris.

Laura teigė, kad nėštumas tikrai netrukdys filmuotis laidoje apie vaikų auginimą. „Nėštumas – ne liga, negali trukdyti. Tai laikinas namukas, kuriame gyvena mažas žmogeliukas ir jį nešiojiesi visur kartu. Tai net yra patogu, nereikia namie palikinėti (juokiasi). Pereinu dirbti į kitą televiziją. Jei tenkins mano darbas (ko labai tikiuosi), manau, kad dirbsiu ir pagimdžiusi. Turiu pagalbininkų, kurie žada padėti prižiūrėti vaikiuką. Tikiuosi, kad problemų nebus didelių. Šis vaikelis buvo planuotas. Dažniausiai pirmasis būna neplanuotas, o kai jau vieną turi, antrasis būna planuotas“, - DELFI kalbėjo moteris, nenorėjosi atskleisti, kokios lyties vaikelio laukiasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)