„Nors gimtadienis rugsėjį, bet teko dovaną anksčiau pasidovanoti. Kursuose limituotas kiekis žmonių, tad būtų tiesiog nelikę vietos. Kuomet baigiau magistrantūros studijas iškart galvojau užsirašyti į makiažo kursus. Tai viena iš mano svajonių, kurios vis nepavykdavo išpildyti, o dabar jai įgyvendinti pats laikas. Makiažai yra sena mano aistra, man labai patinka juos daryti. Mano visos draugės tą galėtų patvirtinti (juokiasi). Kol kas makiažus darau artimiausiems žmonėms, kai kada padažau ir scenos žmones. Jei išvykstu su Ingrida Kazlauskaite koncertuoti, padarau makiažą jos kolegėms. Tą darau su dideliu džiaugsmu. Scenoje esu praleidusi 10 metų, makiažo srityje esu savamokslė. Tikiuosi su profesionalų pagalba įgysiu dar didesnės patirties“, - DELFI kalbėjo mergina, kuriai apsispręsti, į kuriuos kursus eiti, padėjo draugės, dirbančios makiažo srityje.

Kristina teigė neatsisakanti minties vėliau iš šio hobio užsidirbti pinigų. Pasiteiravus, kiek teko sumokėti už mėnesį truksiančius makiažo kursus Kristina nenorėjo atskleisti, tik patikino, kad suma tikrai nėra maža. „Tokie kursai kainuoja iki 3-4 tūkstančių litų. Priklauso, kokie tai kursai. Nenoriu įvardyti pinigų sumos, ne taip čia smagiai ir skambėtų. Kursai tikrai nėra pigūs. Tačiau kainą parodo dėstytojai, kurie dėsto mano pasirinktoje mokykloje. Kaina priklauso nuo profesionalų, kurie dirba“, - kalbėjo mergina, kurią itin sudomino mineralinė kosmetika.

„Pabūsiu savanaudė ir visą mėnesį švęsiu gimtadienį, džiaugsiuosi savo dovana. Kiekviena diena, praleista mokykloje, man bus labai džiaugsminga. Mėnesį laiko visus darbus bus galima atidėti į šoną ir užsiimti savimi, skirti daugiau laiko sau“, - planais dalinosi Kristina ir pridūrė, kad suspės pasirūpinti ir dviem grožio studijomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)