Turo Kaune metu dangaus restorano virtuvei vadovaus vienas perspektyviausių jaunųjų Baltijos šalių šefų Mihkel Heinmets, vadovaujantis restoranams „Degustare“ (Rygoje) ir „Wiegand“ (Taline).

„Dinner in the Sky“ svečiams jis žada gurmaniškus pusryčius, pietus ir vakarienes. Per valandą trunkančią vakarienę kauniečiai ir miesto svečiai galės mėgautis keturiais patiekalais su priderintais gėrimais – šampanu, vynu ir konjaku.

Pirmajam užkandžiui M.Heinmets pasiūlys lašišą su svogūnais grietinėlėje, pagardintus rūkyta druska bei duona, antrajam - veršienos kapotinį su marinuotais šakniavaisiais, skrudintais kedro riešutais, sviesto padažu ir grietine.

Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“

Pagrindiniam patiekalui virtuvės šefas paruoš 24 val. troškintą jaučio žandą su traškiais svogūnais, kalafiorų ir pastarnokų piurė, sezoniniais grybais ir veršienos sultiniu, o desertui - žaliąsias citrinas ir kokosus su itališku degintu morengu.

Taip pat norintys galės rinktis ir trumpesnius pakilimus su šampanu ar kokteiliais danguje. Kadangi Kaune restoranas viešės trumpiau nei sostinėje, organizatoriai vietų rezervacijomis ragina pasirūpinti iš anksto. Tai galima padaryti interneto svetainėje Dinnerinthesky.lt/bron

Pasak organizatorių, lietus restorano darbui įtakos neturi – virš 22 vietų platformos įrengtas stogas, taip pat svečiai gali gauti apsiaustus nuo lietaus.

Dangaus restoraną „Dinner in the Sky“ amerikietiškas ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų 10-tuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)