Šio autoriaus dainas sausakimšose salėse dainavo ir dainuoja visa Lietuva. Šiandien „Rondo“ lyderis linki kūrybinės sėkmės „Kitokioms“ atliekant jo kūrinį.

„Labai puikiai atsimenu juostinį magnetofoną, „Eglę mano sesę“, „Pelenę“ ir kitas mielas dainas, kurios man visada primins vaikystę ir artimus žmones. Todėl tiesiog praeitį norėjosi perkelti į dabartį, ką puikiai ne pirmą kartą atliko aranžuotės autorius Karolis Šliažas, kuris be to yra "Božole" ir Studentiško choro vadovas, prodiuseris, tekstų ir muzikos autorius. Šio darbo negalėčiau patikėti daugiau niekam. Stengėmės, jog daina būtų svajinga, mergaitiška, magiška, lengva ir šiuolaikiška“, - kalbėjo grupės vadybininkė Renata Klimaitytė.

„Ši daina man asocijuojasi su nerūpestingumu, paprastumu ir tuo žavi, nes natūralus gamtos grožis yra didelė dovana“, – kalbėjo naujoji grupės narė Alvyda Chmelevskytė.

„Laukų gėle“ neatsitiktinai Žolinių proga apjungė daug gabių, meniškos sielos žmonių, suteikė gerų emocijų ir įspūdžių ją įgyvendinant“, - kalbėjo grupės naujakurė Rosita Valančiūtė.

„Visą šią temą stengėmės perteikti ir moderniu „Laukų gelės“ įvaizdžiu, kuriam sukurti pasitelkėme į pagalbą įvaizdžio kūrėja Julija Vežauskaitę, tikimės ne paskutinį kartą. Prie legendinės „Laukų gėlės“ dirbo net keli dizaineriai: papuošalus kūrė dizainerė Simona Brazdžionytė, rūbus ir aksesuarus - Kristina Kruopienytė“, - įvaizdžio klausimus aptarinėjo grupės senbuvė Oksana Šklėriūtė.

Sujungėme septynioliką širdžių, kad dar kartą priminti legendą – „Laukų gėle“. Ar pavyko devintojo dešimtmečio legendinę dainą „Laukų gėle“ perkelti į dvidešimt pirmąjį amžių įvertins gerbėjai“,- kalbėjo grupės „Kitokios“ merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)