Kaip DELFI vestuvių išvakarėse pasakojo nuotaka, visi šventės planavimo rūpesčiai gulė ant jaunųjų pečių. Goda, ilgus metus dirbanti televizijoje, prodiuserių kompanijoje, nepasikliovė vedybų planuotojomis ir nusprendė, kad geriausiai viską padarys pati. „Būčiau galėjusi patikėti savo vestuves tik antrajai man“, - kalbėjo nuotaka, neslėpdama, kad prieš didžiąją dieną jaudinasi.

Abu sutuoktiniai nusprendė, kad savo vestuvių nenori švęsti nei prabangiame restorane, nei kaimo turizmo sodyboje. „Šventei pasirinkome visiškai netradicinę vietą – vestuves švęsime gamtoje, kur palydėsime saulę, pasitiksime mėnulį. Patys atradome tą vietą, patys ją ruošėme, tvarkėme aplinką, dekoravome. Manau, kad iš svečių niekas joje prieš tai nėra buvęs,“ - DELFI atviravo nuotaka, po vestuvių tapusi Jokubaitienė. Moteris teigė, kad antroji vestuvių dalis – šventė artimiesiems – nebuvo pati svarbiausia. Iš pradžių pora mąstė po ceremonijos iškart išvykti į užsienį, bet vėliau šių minčių atsisakė.

Pasiteiravus apie šeimos pagausėjimą nuotaka teigė, kad tokio dalyko negalinti suplanuoti, tačiau svajojanti apie pulką atžalų. „Iš pradžių būna sužadėtuvės, tada vestuvės, o tada vaikai“, - kalbėjo Goda, prie altoriaus pas mylimąjį žengusi viena. Moteris taip pat atskleidė, kad suknelę iš dizainerio, gero bičiulio Egidijaus Rainio rankų pasiėmė vestuvių išvakarėse. Goda laukė iš užsienio siunčiamų batelių tam, kad galėtų pagal juos pakirpti suknelę. „Niekuomet nesvarsčiau, kas dar galėtų iš lietuvių dizainerių sukurti man vestuvinę suknelę“, - kalbėjo nuotaka, savo šukuoseną patikėjusi taip pat geram bičiuliui ir santuokos liudininkui Valerijui Gigevič.

Daugeliui gali pasirodyti, kad dveji metai draugystės per trumpas laikas įsitikinti, kad tavo išrinktasis yra tas vienintelis, kuris bus šalia tavęs visą likusį gyvenimą. tačiau Goda šiuo klausimu turi kitą nuomonę ir teigia, kad per dvejus metus galima įsitikinti, ar tavo širdies draugas yra tas, su kuriuo gali ramiai žengti prie altoriaus. „Mes nenorėjome laukti dešimt metų. Jei išdraugauji trejus ar daugiau metų dažniausiai santuoka būna atidedama ir svarstoma, gal tuoktis vėliau. Man atrodo, kad didieji pokyčiai poroje turi įvykti per kelis pirmus metus. Jei du žmonės nori kurti šeimą, tai kam laukti? Vyrai, jei mylite savo moteris – nelaukite“, - juokėsi Goda. 

Iškart po vestuvių pora išvyks į medaus savaitgalį Druskininkuose. Suplanuoti tolimesnę kelionę sutrukdė darbai, tad medaus mėnesį pora nukėlė vasariui. „Andrius norėtų dar kartą aplankyti Indiją, o aš norėčiau dar kartą sugrįžti į Aziją. Tačiau ieškosime šeimyninio kompromiso, kad liktų patenkintos abi pusės“, - šypsojosi nuotaka.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)