Apdovanojimuose buvo išdalinti specialūs „Žiūrėk! Geras!“ apdovanojimai už laidos herojų svetingumą, seksualumą, drąsą, sportiškumą ir kitas savybes, kurias Lietuvos žvaigždės pademonstravo filmuodamiesi laidose.

Į apdovanojimų filmavimą atvyko būrys pramogų pasaulio atstovų: Kristina Brazauskienė, Gediminas Juodeika, Valdas Burnys, „4 Roses“, Mantas Wizard, Valdas Karklelis, Raisa Šarkienė, Liveta Kazlauskienė su šeima, Asta Valentaitė.

Bene didžiausia staigmena tapo dviejų priešių – merginų grupės „Kitokios“ ir „Projektas Kitokios“ susitikimas. Skandalingai palikusios grupę „Kitokios“ I. Burlinskaitė ir G. Lebedeva sukūrė savo grupę, kurią pavadino beveik tokiu pačiu pavadinimu. 

„Tai jau antras kartas, kuomet susitinkame su Indre ir Greta po konflikto. Pirmą kartą susitikome teisme. Bendraujant jaučiasi įtampa, nesame suinteresuotos palaikyti ryšius. Teisme persimetėme porą sakinių, o šiandien nekalbėjome, net nesisveikinome“, - DELFI kalbėjo grupės „Kitokios“ narės Renata ir Oksana. Vertinti „Projekto kitokios“ jos nesiryžo, mat teigė nemačiusios merginų pasirodymo. „Būtų labai įdomu išgirsti jas dainuojant ir pamatyti, kaip jos atrodo ant scenos“, - pokalbį baigė dainininkės.

"Kitokios"

DELFI kalbinta Indrė Burlinskaitė patikino, kad su grupės „Kitokios“ narėmis niekada nebebus draugėmis, tačiau savo elgesy nieko blogo nemato. „Mane palaiko mano artimieji, draugai. Tai ne vagystė, dar ne visos kortos yra atverstos. Daug dalykų jūs dar nežinote, labai daug neteisybės šituose dalykuose. Iš visų pusių jautėme palaikymą. Tiek, kiek su Greta įdėjome į šią grupę, esame 50 procentų vertos to pavadinimo“, - kalbėjo I. Burlinskaitė. Pasiteiravus, ar nebūtų buvę paprasčiau sugalvoti kitą grupės pavadinimą, mergina tikino, kad tai jų pavadinimas ir nemato priežasties, kodėl turėtų galvoti kitą.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)