„Vestuves planuojame pavasarį, šventę rengsime Druskininkuose. Man labai patinka šis miestas. Manau, kad gera mintis pakviesti žmones, kur galima surengti ne tik šventę, bet ir pasilepinti SPA. Planuojame pakviesti apie 40 svečių. Mano giminė nėra didelė, Ieva gal turi šiek tiek daugiau, ką pakviesti į šventę“, - vestuvių planais su DELFI dalinosi R. Mackevičius.

Radijo laidų vedėju dirbantis vyras teigė, kad jau yra nusprendęs, kokia grupė gros vestuvėse. Būsimi jaunavedžiai šventei pasirinko grupę „Vairas“: „Labai norėčiau, kad ši grupė grotų mūsų vestuvėse. Tai geriausia vestuvinė grupė. Dar mąstome, ką norėtume matyti mūsų šventėje be „Vairo“.“

R. Mackevičius atskleidė, kad jo sužadėtinė užsisakė vestuvinių katalogų, kur bandys rasti sau ne tik labiausiai patikusią suknelę, bet ir pasisemti idėjų planuojamoms vestuvėms.

„Ieva mėgsta lietuvių dizainerius, tačiau nežinau, pas ką norėtų siūtis suknelę. Kiekvienas vyras per savo vestuves nori atrodyti geriau už pabrolius, tad ir aš sau kažką išsirinksiu. Svarbiausia, kad į karietą tilpčiau. Kažkas sau renkasi sportines mašinas, kažkas limuzinus, o aš sakiau, kad su karieta važiuosiu“, - kalbėjo žodžio kišenėje neieškantis laidų vedėjas ir pridūrė, kad vengs lietuviškų vestuvių tradicijų, kaip jaunikio ir jaunosios išlydėjimas iš namų ar piršlio korimas.

„Norėčiau, kad svečiams būtų patiektas ne tradicinis lietuviškas maistas, norisi kažko įdomiau. Žavimės „Virtuvės mitų griovėjais“, turime jų abi knygas, gal atras laiko kažką mums pagaminti. Šiek tiek vedžiau aktoriaus Manto Stonkaus vestuves, tai prašysiu, kad man tuo pačiu atsilygintų. Šventės pratęsimas kitą dieną privalomas, neišvarysi svečių. Kol kas dar viskas dėliojama, planuojama“, - DELFI vestuvių detales atskleidė R. Mackevičius.

Žinomas vyras teigė, kad su Ieva jau mąsto, kur galėtų išvykti kopinėti medaus. Viena iš poros svajonių – nuvykti į vieną brangiausių pasaulio kurortų Bora Bora salą, esančia Ramiajame vandenyne.

„Su Ieva kalbėjome, kad vieną medaus mėnesio dalį reikėtų leisti aktyviai, pakeliauti, o kitą kopinėti medų nejudant, kad už tave viskas būtų sugalvota“, - kalbėjo R. Mackevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)