„Labai malonu, kad mankštų organizatoriai būtent mums pavedė uždaryti Geros sveikatos klubo mankštų sezoną. Mes, kaip jau antramečiai iniciatyvos draugai ir dalyviai, galime tik patikinti, kad šiais metais vykusios mankštos sulaukė dar daugiau nuolatinių lankytojų, kuriems tie ketvirtadienio vakarai tapo įpročiu ateiti ir drauge su kitais naudingai pasimankštinti. Norėtųsi tikėti, kad savo pavyzdžiu mes bent kiek prisidėjome prie šių mankštų patrauklumo ir gerosios žinios skleidimo, kad judėti – visų pirma, sveika“, – sako šokėjas Artur Bajor, kartu su žmona Viktorija, vesiantis paskutinę mankštą.

Antrus metus mankštų programoje „Judėk linksmai“ dalyvaujantys šokėjai įsitikinę, kad fizinis aktyvumas neturėtų būti suprastas vien tik kaip darbas ar būdas tirpdyti nepageidaujamus kilogramus.

„Klysta tie, kurie galvoja, kad judėti reikia tik trokštantiems dailesnių kūno formų. Mums aktyvi fizinė veikla, o tiksliau – šokis, reiškia kur kas daugiau. Tai – mūsų geros savijautos šaltinis, darbą pavertęs tiesiog gyvenimo būdu. Todėl matydami ir jausdami akivaizdžią šokio naudą, kaip geros sveikatos receptą, fizinį aktyvumą rekomenduojame visiems“, - teigia Viktorija Bajor.

Per du nemokamų mankštų „Judėk linksmai“ sezonus trenerių švilpukus išmėgino ir visuomenę išjudinti stengėsi Aistė Paškevičiūtė, Kristina Ivanova, Tomas Kairys, Ingrida Kazlauskaitė, Andrius Butkus, Rafailas Karpis, Erika ir Merūnas Vitulskiai, Karina ir Saulius Skambinai, Viktoras Topol, Gabrielė Martirosianaitė, Joana Bartaškienė, Andrius Butkus, Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, „4 Roses“.

Visus, norinčius su trenksmu uždaryti mankštų sezoną ir smagiai pajudėti, Geros sveikatos klubas kviečia į paskutinę mankštą. Ji vyks jau šį ketvirtadienį, 18.30 val., Vilniuje, pievoje prie Baltojo tilto.