K. Ivanova dalyvavo išskirtinėje fotosesijoje su savo prodiusuojama atlikėja Ingrida Kazlauskaite, fiksavo jos ir pritariančiųjų vokalisčių repeticijas.

Ypatingai daug dėmesio pastarosiomis savaitėmis Kristina skyrė savo antrojo grožio salono atidarymui, todėl nemažai laiko praleido tvarkydama verslo reikalus.

Tiesa, buvusi grupės „Šarka“ narė neapleido ir savo šeimos bei bičiulių. Savaitgalį ji vyko į Kauną pasveikinti savo tėčio su gimtadieniu. O drauge su Ingrida ir baleto solistu Nerijumi Juška linksminosi ir adrenalino dozę gavo pramogaudami kartingo trasoje.

„Va čia tai treniruotė. Nei rankų nei kojų nebepakelsiu, - nusiėmęs šalmą prisipažino primarijus N. Juška. - Ilgom kojom tokios mašinytės nepritaikytos.“

Kartingą išmėginusi I. Kazlauskaitė neslėpė, kad tokia pramoga labai padeda išsikrauti. „Išsigulinavoji“ trasoje ir gerai“, - juokėsi atlikėja. Kompanija nusprendė, kad šį sportą rekomenduoja išmėginti „kelių gaideliams“, kurie išsidūkę trasoje galbūt būtų ramesni keliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)