Socialiniame tinklapyje „Facebook“ buvęs Genutės Žalienės vyras Justinas Žalys paviešino nuotrauką, kurioje vienos šventės metu bučiuojasi su Austėja. DELFI susisiekus su A. Jablonskyte mergina nebuvo itin kalbi, teigė apie savo asmeninį gyvenimą nekalbėsianti ir atsisakė komentuoti kalbas apie skyrybas bei draugystę su J. Žaliu.

Genutė Žalienė ir Justinas Žalys

Mįslingai apie santykius su A. Jablonskyte kalbėjo ir J. Morkūnas. „Maža ko „Facebook“ nebūna. Kiekvienas bučiuojasi kur nori, kiek nori ir kada nori“, - DELFI kalbėjo J. Morkūnas.

Pasiteiravus, ar jis su Austėja išsiskyrė, žinomas vyras atsakė: „nežinau“.

„Ką reiškia pora? Pora yra tada, kai yra santuoka. Mano gyvenime yra viskas puiku. Ką daro kiti žmonės yra jų džiaugsmai. Nenoriu nei patvirtinti, nei paneigti šių kalbų. Mano gyvenime viskas nuostabiai kabo ore,“ - sakė buvęs TV laidų vedėjas ir verslininkas J. Morkūnas.

Pora kartu renginiuose ėmė rodytis 2011 metais. Anksčiau vakarėlių liūtu tituluotas J. Morkūnas ir trylika metų jaunesnė jo mylimoji bene visuose viešuose renginiuose pasirodydavo drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)