Aštrių pojūčių ir ekstremalaus sporto mėgėją G. Šapranauską DELFI pakalbino tada, kai buvo filmuojama laida, kurioje žinomi žmonės išbandė vandenlenčių sportą.

„Šitas sportas yra labai smagus. Jis atsirado dėl to, kad ne kiekvieną dieną turi galimybę „pasitampyti“ su kateriu. Todėl ir pradėjo kurtis tokie parkai su kabeliais, kuri yra savotiška žaidimų aikštelė, - naujienų portalui pasakojo G. Šapranauskas. - Man pačiam tai yra smagiausias sportas, nes kūnas turi atlaikyti didžiulį krūvį per 20 minučių. Ilgiau paplaukti tiesiog neužtenka jėgų. Tačiau užsiimant vandenlenčių sportu po vasaros „sikspekas“ garantuotas.“

Jau dešimt metų snieglenčių sportu užsiimantis laidos vedėjas sako, kad šie sportai tarpusavyje yra panašūs.

„Tik vieniems smagiau vandenyje, kitiems ant sniego. Mane šis sportas užkabino prieš metus dar ir dėl to, kad kristi į vandenį kur kas minkščiau, nei į pusnį. Be to, būna daugiau laisvės, kai šviečia saulė, - DELFI pasakojo jis. - Tačiau užsienyje jau yra padarytos ir uždaros trasos, kur galima vandenlenčių sportu užsiimti bet kokiu oru. Galbūt trasos po stogu greitu metu atsiras ir pas mus, nes tikrai yra daug žmonių, kurie nori treniruotis visus metus.“

G. Šapranauskas džiaugėsi, kad vandenlentės tampa madingu sportu. „Jaunimas nesitrina kiemuose, bet leidžia laiką sportuodami“, - sakė jis.

Laidos "Adrenalinas" filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)