"Išvykau į Norvegiją, bilietas - į vieną pusę. Nenoriu apie tai daug kalbėti, bet taip sumąsčiau likus savaitei iki išvykimo. Keistas aš. Pats save stebinu", - DELFI kalbėjo R. Kirilkinas ir juokaudamas pridūrė, kad galbūt kaip ir daugeliui lietuvių Norvegijoje, taip ir jam pačiam teks padirbėti kokiame fabrikėlyje.

"Išvažiavau su visais daiktais, su visu turtu. Nežinau, kas atsitiko - tiesiog susapnavau. Atsibodo viskas. Darau tai dėl savęs. Čia aš nykau pamažu, nenoriu susenti jūsų akivaizdoje. Šiuo metu apie nieką nemąstau, mąstysiu jau ten, Norvegijoje", - prieš kelionę pasakojo R. Kirilkinas.

Paklaustas, ar Norvegijoje susirado širdies draugą ir išvyko į Skandinavijos šalį dėl meilės, atlikėjas patikino, kad jo širdis laisva jau apie metus laiko.

Dainininkas ketina apsigyventi Osle. Anot jo, Norvegijos sostinėje - daugiausia galimybių, o visa kita - tik miškai.

"Iš pradžių apsistosiu prie Oslo, pas mamą, vėliau persikelsiu į pačią sostinę", - DELFI savo planus atskleidė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (782)