„Kokią jiems baudą skyrė? 83 tūkstančius? O siaube... Tai dabar ir man už tai klius? - juokėsi V. Katunskytė. - Bet, žinokit, man tos juostelės tikrai padeda. Aš ir šiandien su jomis vaikštau.“

Dainininkė neabejoja, kad jei žmogus turi rimtų sąnarių problemų ir reikia daryti sąnario keitimo operaciją, iš juostelių naudos mažai.

„Jei žmonės galvoja, kad jų pagalba atsinaujins nusidėvėjęs sąnarys, tikrai klysta. Tokių stebuklų nebūna. Bet juostelės man tikrai padeda sumažinti apkrovą sąnario girnelei. Būkim „biedni“, bet teisingi, turiu aš dar to papildomo svorio. Ir kai scenoje valandų valandas reikia „strapalioti“, kojos labai pavargsta. Todėl be tų juostelių aš – nei krust“, - neslėpė ji.

Moteris mano, kad tokie preparatai - kaip ir vaistai – vieniems padeda, kitiems ne. Todėl vieno pavyzdžio nereikėtų pritaikyti visam pasauliui.

Reklamoje buvo teigiama, kad prekės turi poveikį skausmo, patinimo, sąstingio (sąnario lankstumo), artrito, nemigos, uždegimo, radikulito, raumenų atpalaidavimo, kraujo apytakos gerinimo atžvilgiu bei sudarė įspūdį, kad minėtos prekės yra terapijos priemonė. Tačiau Konkurencijos taryba tyrimo metu nustatė, kad minėtos prekės nėra registruotos kaip medicinos prietaisai, turintys reklamoje nurodytas savybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (444)