Praėjusią savaitę baltu prabangiu automobiliu I. Budrienė ryžosi nuotykiams. Automobilių salono kieme sėdusi prie naujutėlaičio gražuolio vairo žinoma verslininkė išrūko Kauno gatvėmis tvarkyti įvairių asmeninių reikalų.

Moteris organizavo vestuves. Į dvarą, kur buvo švenčiama ypatinga šventė, ponia Inga turėjo nuvežti milžinišką, aštuonis kilogramus svėrusį tortą. Verslininkė tikėjosi milžinišką skanumyną įtalpinti į "Lexus" bagažinę, tačiau kad ir kokia didelė ji buvo, nepavyko. Vestuvinį tortą teko talpinti į automobilio saloną.

„Universali mašina. Kodėl mes negalime transportuoti tokių gražių didelių tortų. Net nesijaučia Kauno duobių, tortą gabename į Akmenių dvarą, kur vyks vestuvės. Oras geras, ir mašina gera, ir kompanija gera, o dar ir tortas šalia - neįtikėtina. Ir gera muzika“, – vairuodama džiaugėsi I. Budrienė ir pridūrė, kad vairuodama jautėsi komfortiškai: „Toks jausmas, kad automobilio variklis išjungtas... Labai tyliai dirba“, – stebėjosi ji.

Po organizuotų vestuvių I. Budrienės laukė savaitės laiko poilsis Molėtų rajone. Baltu prabangiu "Lexus" išvykusi į Molėtus, ponia Inga į Kauną sugrįžo visureigiu, taigi, turėjo progą išbandyti net du skirtingus automobilius.

"Su šeima apsilankėme pas mamą, ji šventė savo gimtadienį, taigi, nuvykome jos pasveikinti, o tuo pačiu apsilankėme ir pas netoliese gyvenančią mano seserį", - apie savaitę laiko Molėtų rajone trukusį poilsį ir apsilankymus pas artimiausius šeimos narius DELFI pasakojo I. Budrienė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)